Tuincentrum

Een overzicht van alle tuincentra in Nederland

Tuincentrum koopzondagen

Zin om er op zondag even tussenuit te gaan, maar heb je geen puf om een echt dagje uit te organiseren? Ga dan eens lekker rondneuzen in een tuincentrum! Tuincentra hebben regelmatig koopzondagen en sommige zijn zelfs elke zondag geopend. Je vindt er niet alleen de mooiste planten en struiken of andere artikelen die je voor de tuin nodig hebt; steeds vaker hebben de tuincentra ook een uitgebreid assortiment aan leuke hebbedingetjes en mooie accessoires voor binnen en buiten!

Tuincentrum zondag open

Daarnaast hebben veel tuincentra ook extra openingsuren op speciale dagen, zoals 2e paasdag en hebben ze ruimere openingstijden voor de kerstdagen. Zo heb je uitgebreid de tijd om leuke kerst- of paasartikelen in huis te halen en alles mooie en huiselijk te maken. De meeste tuincentra beschikken tegenwoordig ook over een gezellige lunchroom, waar je tussendoor kunt genieten van een kop koffie of lekker kunt ontbijten of lunchen. Zo wordt de koopzondag in het tuincentrum een waar uitje!

Als je op een tuincentrum klikt, zie je daar of op de website van dat tuincentrum of en wanneer er bij dat tuincentrum koopzondagen zijn. Op Tuincentrum.info zoek je heel eenvoudig en snel een tuincentrum op bij jou in de buurt, zodat je ook even kunt checken of ze zondag open zijn. Wil je meer informatie over koopzondagen in Nederland, dan kun je ook altijd even op internet kijken.

Maak van jou zondag een feest door op koopzondag een dagje naar een tuincentrum te gaan. Waarschijnlijk kom je met een paar mooie spullen voor je huis of tuin thuis, zodat je nog lang wordt herinnerd aan een leuke dag!

Tuincentrum.info, website door GoodReason
Spring naar de toolbar